کاشت بذر بلوط در دانشگاه رازی - صفحه نخست

کاشت بذر بلوط در دانشگاه رازی

در ساعات 10 تا 12 صبح روز چهارشنبه 30 آبان 97 با هماهنگی دکتر معبدی، جمعی از همکاران ایشان و مرکز مدیریت سبز، در شمال سایت دانشگاه رازی با همکاری  و حضور تجمعی از مدیران دانشگاه، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دوست داران طبیعت و زاگرس برنامه کاشت بذرهای بلوط از قبل آماده شده در محل های مختلفی از سایت مورد نظر انجام شد.

در این حرکت جهادی سبز ابتدا توضیحاتی در مورد زاگرس، بذرهای بلوط، آزمایشاتی که انجام شده است و همچنین نحوه صحیح کاشت بذرها توسط دکتر معبدی بیان گردید. قابل توجه می باشد که این کار محیط زیستی با نظارت و رهبری دکتر معبدی و همچنین مرکز مدیریت سبز دانشگاه رازی انجام گرفته شد.

به علاوه شایان توجه است که، گروهی از دوستان کوه نورد در دامنه کوه های شمالی دانشگاه نیز در این اتفاق سهیم گشته و تعدادی از بذرهای بلوط را در آن دامنه ها کاشتند.

ضمن تشکر و قدردانی از همه دوستان و همکارانی که در این کار بزرک زیست محیطی سهیم بوده اند، امید است که به زودی نتایج این حرکت سبز در سطح شهر و کشور عزیزمان دیده شود.