در «ساعت زمین» دانشگاه رازی خاموش می‌‌شود

دانشگاه رازی در جهت حفظ محیط زیست وحرکت به سوی دانشگاه سبز، در رویداد بین المللی «ساعت زمین» مشارکت می کند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت سبز دانشگاه رازی، با توجه به سیاست‌های کلان دانشگاه برای حفاظت از محیط زیست و حرکت به سوی دانشگاه سبز که به شکل ویژه در قالب اقدامات مدیریت سبز در دو سال گذشته پیگیری شده است و در جهت اقدامات فرهنگی و آموزشی مرتبط با آن، دانشگاه رازی در رویداد بین‌المللی محیط زیستی «ساعت زمین» مشارکت می‌کند.

همگام با این رویداد مهم جهانی، پردیس مرکزی دانشگاه در «ساعت زمین» خاموش خواهد شد.

«ساعت زمین» رویدادی محیط زیستی است که در آخرین شنبه ماه مارس میلادی به شکل هماهنگ در اکثر کشورهای جهان توسط صندوق جهانی طبیعت و با هدف آگاهی رسانی درباره تغییرات آب و هوایی و نیاز به دقت بیشتر و صرفه‌جویی در مصرف انرژی برگزار می‌شود.

در این رویداد به شکل نمادین چراغ‌های غیر ضروری به مدت یک ساعت خاموش می‌شوند و اغلب نمادهای شهری و ساختمان‌های مهم در کشورهای مختلف به این جنبش محیط زیستی ملحق شده‌اند. این رویداد از سال ۲۰۰۷ در استرالیا آغاز شده و در سال گذشته، این برنامه در ۱۸۸ کشور و بیش از ۱۷ هزار بنا و محوطه مهم کشورهای مختلف انجام شده است.

هم‌‌چنین در سال‌های گذشته در ایران نیز با خاموش نمودن چراغ‌های برج میلاد، برج آزادی و پل طبیعت در تهران، سی‌وسه پل اصفهان، پل سفید اهواز و سایر نمادهای تاریخی و فرهنگی در شهرهای مختلف کشور، این رویداد محقق شده است.

در سال جاری میلادی، این رویداد در روز شنبه ۳۰ مارس ۲۰۱۹ مطابق با ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۳۰ است.