حضور دانشگاه رازی در دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز - صفحه نخست

حضور دانشگاه رازی در دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز

دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز با حضور دانشمندان و دانشجویان ملی و بین‌المللی این حوزه، در روزهای 10 و 11 اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

صاحب نظران بین المللی هرساله در این همایش حضور پیدا کرده و راهکارهایی در این زمینه ارائه می دهند.

در این همایش، از آخرین اقدامات دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبز بهره برداری شد و غرفه های شرکت های دانش بنیان در رابطه با مدیریت سبز نیز حضور داشتند.

همچنین از سامانه تراز سبز که مدل ارزیابی دانشگاه سبز است رونمایی شد و دانشگاه ها از این پس براساس این نظام رتبه بندی خواهند شد و شهریور ماه 1398، نتایج رتبه بندی دانشگاه های سبز اعلام می شود.

دانشگاه رازی نیز با حضور فعال و داشتن دو کرسی سخنرانی و یک جایگاه داوری مقالات در این همایش و ارائه دستاوردهای خود شرکت داشت. از جمله اقدامات دانشگاه رازی در زمینه مدیریت سبز، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

•  بودجه 7 درصد هزینه کرد دانشگاه در مدیریت سبز

• کاشت بیش از 85000 اصله درخت و درختچه؛

•  صرفه جویی حدود 62 درصد در آبیاری فضای سبز؛

•  صرفه جویی 50 درصدی آب قابل شرب دانشگاه؛

•  صرفه جویی 12 درصدی مصرف برق دانشگاه؛

•  صرفه جویی 21 درصدی مصرف گاز دانشگاه؛

•  برگزاری تور سبز برای دانش آموزان و دانشجویان؛

•  برگزاری نمایشگاه دائم مدیریت سبز؛

•  ارائه واحد درسی "زندگی سبز" برای نخستین بار در آسیا برای سه گروه آموزشی در مقطع کارشناسی؛

و ... .